Aluminium

Algemene informatie

Als je een foto print op aluminium dan printen wij deze op Dibond® platen.

Deze platen zijn stevig en toch licht dankzij de speciale combinatie van aluminium met een zwarte kunststof kern. Door het lichte gewicht is dit materiaal ideaal om te monteren muren en vlakke wanden.

We printen jouw uitgezochte foto rechtstreeks op de plaat. Je hoeft hierbij dus niet te kiezen tussen een matte of glanzende uitstraling. De RVS-kleur zie je niet door je print heen. Je kiest je gemakkelijk je eigen formaat. Wil je graag een nog groter formaat dan dat wij aanbieden? Geen probleem. Stuur ons dan een mailtje voor een offerte op maat. Je kan ook kiezen voor een muurcirkel van aluminium, dus op dibond.

Bestand tegen corrosie en weersinvloeden Naast het lichte gewicht heeft Dibond® nog meer excellente eigenschappen. Dibond® heeft een hoge corrosie- en weerbestendigheid. Het materiaal trekt niet krom en is daarom ook zeer geschikt voor toepassingen buiten.

Technische informatie

  • - Materiaal: Aluminium en polyethyleen
  • - Gewicht: 3mm Digitaal: 3,5 kg/m2
  • - Printtechniek: UV-print enkelzijdig
  • - Dikte: 3 mm
  • - Textuur: Glad
  • - Zowel geschikt voor binnen en buiten. -Waterafstotend: Ja

Tip: bij A;uminiumplaten die groter zijn dan 80 cm krijgt u 2 ophangplaten als ophangsysteem. Je moet deze om de 80 cm aan de achterkant plakken.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies om je de beste shop ervaring te bieden

Ons beleid