HOE KIES JE DE BESTE FOTO VOOR JOUW RUIMTE UIT

Hieronder lees je wat tips en trucs om jou te helpen het ideale plaatje te krijgen voor de perfecte foto aan jouw muur.

KIES OP GEVOELSUITING

Wat voor soort foto zoek je? Is het een herinnering aan bijvoorbeeld familie? Of juist een sfeer voor bij een bepaalde gebeurtenis? Zoek de foto erbij die daar het beste bij past. Precies die ene foto die de juiste snaar raakt en perfect in jouw sfeer past. 

KIES OP THEMA

Wij hebben al een aantal thema's voor je aangegeven maar uiteraard kan je zelf ook op thema gaan zoeken. Je kan in onze zoekbalk per thema zoeken door een woord in te vullen waar jij interesse in hebt. Zo kan je zoeken op landen, reizen, wereldkaarten,  maar ook op bijvoorbeeld Kerstmis.

KIES OP KLEUR

Je kan helemaal verliefd zijn op een bepaalde kleur. In een kamer kunnen kleuren mooi aanvullend zijn, ton-sur-ton, of juist tegenstrijdig. Zoek in de zoekbalk per kleur en maak er een weelderig geheel van.

KIES OP TREND

Trends volgen elkaar snel op want de tijd staat echter niet stil. Tover jouw kamer om met een krachtige foto. Door de juiste foto te kiezen volg je in een handomdraai de nieuwste ontwikkeling van visuele trends op het gebied van fotografie.

TIPS

TIP 1: Maak je eigen "moodboard" door je favoriete foto's aan te vinken met het hartje. Zo heb je snel jouw eigen top 10 waardoor je gemakkelijker kan kiezen. 

TIP 2: Op welk materiaal laat je de foto printen voor het ultieme effect? Lees hier er meer over bij Materialen

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies om je de beste shop ervaring te bieden

Ons beleid