ONZE FOTOGRAFEN

Onze fotografen zijn uniek en fotografie is voor hen hét medium om creativiteit, kleuren, contrasten, composities en mensen écht te laten zien.

Een missie om de kracht,  schoonheid en verwondering over te brengen.

Dit alles zodat jij dagelijks kan genieten van jouw kunstwerk aan de muur om bijvoorbeeld rust te creëren in een stressvolle omgeving of juist aanvullend te zijn voor extra ontspanning.

Annette fotografeert steden, landschappen en natuur in binnen- en buitenland.

Johan vindt het fantastisch om sfeer aan te brengen door fotografie. Maar hoe maak je nu het juiste sfeerbeeld, dat past bij wat je wilt communiceren? Met zijn oog voor detail, neus voor subtiliteit creëert hij een passende setting voor de mooiste en meest sprekende beelden.

De fotografie van Margret Tielemans is authentiek, puur en zonder opsmuk. Ze maakt pakkende foto’s.  Met hart en ziel zet zij haar in voor alles wat ze doet. Door haar betrokkenheid en interesse in de mens vind ze het boeiend alles goed in beeld te brengen.

Yvette heeft als missie om de schoonheid en de heilzame kracht van de natuur te delen.

De schoonheid en schittering van de natuur spelen de hoofdrol in haar foto’s. Door natuur te fotograferen wil ze graag de verwondering aan anderen overbrengen. Buiten zijn in de natuur geeft rust, ontspanning en inspiratie en dat gevoel is iets waar je verslaafd aan wilt zijn!

Fotograaf gezocht

Ben jij ook fotograaf en wil je graag met jouw unieke beelden voor meer exposure zorgen? Bij Minerva Fotoprint ben je van harte welkom, met een persoonlijke aanpak.

Elke fotograaf willen we leren kennen,  weten wat jouw drijfveer is, kortom: we willen een de verbinding aangaan. Enthousiast en wil je graag meer informatie? 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze site maakt gebruik van cookies om je de beste shop ervaring te bieden

Ons beleid